چرا باید از پلاستیکهای سیاه در آشپزخانه اجتناب کنید؟
- نوشته شده در دوشنبه 3 دی 1403 ساعت 15:48
- | ارسال نظر
بسیاری از ظروف پلاستیکی سیاهرنگ که در آشپزخانه استفاده میشوند، مثل کفگیرها، قاشقها یا حتی بعضی ظروف نگهداری غذا، از پلاستیکهای بازیافتی لوازم الکترونیکی ساخته میشوند. این نوع پلاستیکها اغلب حاوی مقادیر بالایی از مواد شیمیایی خطرناک مانند فلیم ریتاردنتها (مواد ضد شعله) هستند.
◽️ریتاردنتها میتوانند به مرور زمان از پلاستیک جدا شده و وارد مواد غذایی شما شوند، بهویژه وقتی ظروف در معرض حرارت قرار بگیرند.
◽️این مواد در بدن تجمع میکنند و به سیستم هورمونی آسیب میرسانند.
◽️میتوانند با کاهش عملکرد تیروئید، ایجاد مشکلات باروری و حتی افزایش خطر ابتلا به سرطانها مرتبط باشند.